Seiska on kestosuosikki

technology-792180_1280Seiska on viihdyttänyt suomalaisia jo 90-luvulta saakka. Sen jutut ovat aina kuumimmat, yllättävimmät ja kiehtovimmat, mikä pitää sen vuosi toisensa jälkeen viihdelehtien ykkösten joukossa. Lehti myös seuraa aikaansa, joten se löytyy nykyisin myös Twitterissä, Facebookissa ja Suomi24:ssa. Se tarjoaa uusimmat viihdeuutiset ja nostattaa keskustelua eri medioissa. Seiska on kestosuosikki.

http://www.aller.fi/seiska/ kertoo Seiskan tarjoilevan sekä intiimejä haastatteluja julkkisten kanssa että lukijaa koskettavia tarinoita tavallisista ihmisistä. Lehti erikoistuu kaikkeen, mikä liikuttaa ja kiihdyttää lukijaa. Sen parissa työskentelevät Suomen parhaat viihdetoimittajat ja alan asiantuntijat. Lehti tarttuu aiheisiin ennakkoluulottomasti ja käsittelee niitä lukijaan vetoavilla tavoilla.

Seiskasta löytyy aina hyviä tarjouksia. Miksi maksaa itseään kipeäksi viihdykkeen vuoksi? Seiska tarjoaa rentoa ja monipuolista luettavaa töiden jälkeen, tauoilla, bussimatkoilla, mökillä – missä vain! Sen aiheet valitaan tavallisen suomalaisen kiinnostukset mielessä pitäen, joten jutuista löytyy jotain kiinnostavaa jokaiselle. http://www.lehtitarjoukset.com/lehti/42/Seiska tarjoaa lehden tilaajalle kaupanpäällisiksi kuulokkeet ja 10 numeroa huikeaan hintaan 25 euroa. On varaa tarjota hyvät edut asiakkaille, kun kuuluu Suomen suosituimpiin viihdelehtiin.

Lehti arvostaa myös asiakkaitaan juttuvihjeiden antajina. Useat sen tarinoista ovat saaneet alkunsa lukijoiden vihjeistä tai kuvista. Esimerkiksi Facebook-sivuillaan lehti kannustaa ottamaan yhteyttä. https://www.facebook.com/seiska.fi/ on muutenkin aina ajan tasalla. Se kertoo uusimmat viihdealan uutiset ja herättää keskustelua sivunsa seuraajien parissa. Jutut sivulla ovat aina ajankohtaisia, mutta niitä ei kuitenkaan ole liiaksi asti – ja lisää niitä toki löytyy itse lehdestä. Facebook-sivu toimii kätevänä kanavana lukijoiden ja lehden välillä.

Monien lehtien on vaikeaa pysyä ajan hermossa kaikkien medioiden digitalisoituessa. On tärkeää pysyä trendeissä mukana ja seurata teknologian kehitystä. Seiska on tässä onnistunut ja tuntee asiakaskuntansa toiveet. Tämän vuoksi Seiska on kestosuosikki. Lehti on muokkaantunut ajan kuluessa entistä sosiaalisempaan suuntaan, jossa vuorovaikutus on ottanut tärkeän aseman. Lukijoiden kuunteleminen on aina ollut sille tärkeää, mutta nykyisin se on olennainen osa mitä tahansa sosiaalista mediaa. Voi olla, että harva sanoo lukevansa Seiskaa kysyttäessä, mutta myyntiluvut puhuvat puolestaan – lehti on suomalaisten suosikki jo vuosien takaa.