Älä jää yksin jouluksi – katso nämä deittisivut!

Joulu on juhla, jolloin ihmiset kerääntyvät yhteen. Kumppanin löytäminen voi olla haastavaa, eivätkä kaikki halua lähteä perinteiselle baarilinjalle kumppaninhaussa. Valikoima baareissa on suppea, ja etenkin pienemmillä paikkakunnilla voi olla vaikea tutustua uusiin ihmisiin. Yksinäisen joulun todennäköisyys on siis suurempi. Älä jää yksin jouluksi – katso nämä deittisivut!

black-84715_1280http://www.deittisivustoja.fi esittelee deittisivuja joka lähtöön. Se on hakukone, jolla voi etsiä itselleen sopivaa suomenkielistä deittisivustoa. Nykyisin erilaisia sivustoja kumppanin löytämiseen on joka makuun ja tarpeeseen, joten kaikille löytyy sopiva. Moni sivuista on myös suomenkielinen tai jopa suomalainen, joten kieli ei sivua käyttäessä ole ongelma. Sivustoja löytyy yli 50-vuotiaille, korkeasti koulututetuille, seksiseuraa hakeville, kansainvälisestä deittailusta kiinnostuneille ja niin edelleen. Monet sivustot maksavat, joskin niitä voi kokeilla ilmaiseksi. Mikäli sivusto on hyvä, se voi olla hintansa arvoinen. Yleensä niiden maksut ovat kuukausittaisia, eivätkä kovin korkeita. Älä jää yksin jouluksi – katso nämä deittisivut!

Yksi suurista kotimaisista deittisivuista on https://www.e-kontakti.fi. Se on nopeasti kasvattanut suuren suosion suomalaisten keskuudessa helpon käytettävyyden, kotimaisuuden ja laajuuden vuoksi. Se myös tarjoaa ilmaisen kokeilujakson uusille jäsenille, jotta sivustoon voi tutustua rauhassa ja pohtia sen sopivuutta. Moni jää sivustolle, koska se on toimiva, ja sillä on useita käyttäjiä, joihin tutustua.

Suomalainen deittikulttuuri sijoittuu vielä pitkälti baareihin ja monilla tavoin jämähtänyt verrattuna moniin muihin maihin, joissa taloudellinen nousu on avittanut deittailuun panostamista. http://anna.fi/ihmissuhteet/sinkun-elamaa/deittivinkit-miehille-unohda-esiintyminen-ja-keskity-kuuntelemaan vertailee erilaisia deittikulttuureja, ja antaa käteviä vinkkejä deittailuun. Uusien ihmisten tapaaminen voi hermostuttaa monia, joten vinkit voivat tulla tarpeeseen. Kannattaa muistaa ajatella toisen osapuolen tunteita ja vaikutelmia, ja osoittaa mielenkiintoa häntä kohtaan. Mielenkiinto on yksi imartelevimpia asioita, joita toiselle ihmiselle voi tarjota.

Internet tarjoaa hyvät mahdollisuudet viettää joulu jonkun toisen seurassa. Tärkeintä on olla aidosti kiinnostunut ja huomaavainen, löytää sopiva deittisivu, ja rohkeasti tutustua ihmisiin. Aloite voi viedä pitkälle, empiminen ei vie minnekään. Ei myöskään kannata lannistua, mikäli ei heti tapaa unelmien kumppania – rakkaus on omapäinen, ja voi olla juuri kulman takana.