Lehti on haluttu joululahja

Joululahjoja miettiessä on aina tärkeää miettiä lahjansaajaa, ja että onko lahjasta hänelle todella iloa tai hyötyä. Söpö joulukoriste voi tuntua kaupassa kivalta idealta, mutta lahjalle tulee käyttöä vain kerran vuodessa, Mitä jos tänä jouluna antaisit lahjan josta riittää iloa pitkään, koko tulevan vuoden ajaksi, ja joka todella tarjoaa saajalleen iloa ja viihdykettä, tietoa ja ajateltavaa?

loop-572859_1280Lehti on haluttu joululahja, sillä lehti tulee ilahduttamaan saajaansa monta kertaa vuodessa, kuten kerran kuussa tai vaikkapa kerran kahdessa viikossa, lehdestä yietenkin riippuen. Ja koska lehtiä on moneen makuun ja niin paljon erilaisia että kaikille varmasti löytyy jokin mieleinen, voi lehtilahjoja antaa tänä jouluna vaikka kerralla monille ihmisille. Valitse kuitenkin aiheet niin että ne ovat varmasti lähellä lahjansaajan sydäntä, kuten tyylistä kiinnostuneelle muoti- ja kauneusaiheinen lehti, ruoanlaiton tai sisustuksen ystävälle ruoanlaittoon ja sisustukseen sekä muuhun elämäntyyliin keskittynyt lehti, ja perheen pienimmille sopii vaikkapa Lemmikki-lehti. Myös miehille löytyy esimerkiksi auto- tai tiede-tyyppisiä lehtiä, ja jos henkilö jo itse tilaa suosikkilehtiään, miten olisi sitten aina uutta puuhaa tarjoava ristikkolehti?

Koska lehtiä todellakin riittää erilaisia kaikentyyppisille lukijoille, voi kaikesta tarjonnanpaljoudesta olla vaikea päättää mitä antaa. Lifestyle- vai fitness-lehti? Sisustus vai ruoka? Jo pelkästään muoti- ja tyyliaiheisia lehtiä on jo niin monet eri lehdet että mistä tietää mikä niistä on paras? Tähän hätään kannattaa katsoa osoitteesta http://www.lehtitarjoukset.com kaikki ajankohtaiset tarjoukset ja eri lehtien arvostelut, ja listauksesta näkee myös kätevästi jos lehden mukana saadaan jokin tilaajalahja. Lehdet ovat siksikin haluttu joululahja, että lukeminen on kaikinpuolin hyvä harrastus, ja lehdistä saa mukavasti niin viihdykettä, tietoa kuin kiinnostavia puheenaiheita kahvipöytäänkin.

Joululahjoja antaessa on hyvä myös pysähtyä miettimään lahjan eetisyyttä. Eikö turhaa krääsää ole jo meillä kaikilla ihan tarpeeksi? Mitä muuta sitten voi antaa? No vaikka mitä, sillä osoitteeseen https://www.kepa.fi/osallistu/eettiset-joululahjat on koottu kaikki kätevät ja eetiset joululahjat, joilla voi tänä jouluna ilahduttaa niin ystävää, kehitysmaan asukasta kuin saimaannorppaakin erilaisten tuotteiden tai lahjoitusten avulla.