Alma Media on monipuolinen lehtitalo

Mikä Alma Media on

Alma Media on konserni, joka tuo markkinoille monia tunnettuja lehtiä. Nykyään tärkeä osa sen toimintaa ovat myös uudet digitaaliset palvelut, sillä ihmiset lukevat lehtensä sekä tarkistavat muutkin asiansa yhä useammin mieluiten netistä. Osoitteessaan http://www.almamedia.fi lehtitalo tarjoaakin tietoa sen eri toiminnoista, tuotteista ja liiketoiminnasta. Sen lehtivalikoimista löytyy lehtiä ja niiden digiversioita moneen makuun ja tarpeeseen, sillä Alma Media on monipuolinen lehtitalo laadukkailla tuotteilla.

Alma Median tuotteet

magazine-806073_1280Alma Media tarjoaa kattavan valikoiman lehtiä ja palveluita liittyen uutisiin, elämään ja vapaa-aikaan sekä liike-elämään. Lehtitalon uutisiin keskittyvistä medioista löytyy valtakunnallisia, alueellisia ja paikallisia uutislehtiä, kuten esimerkiksi http://www.iltalehti.fi/, Aamulehti, Lounais-Lappi ja Nokian Uutiset. Elämään ja tyyliin keskittyvät digitaaliset kuluttajapalvelut tuovat tietoa ja ideoita esimerkiksi asumiseen, ruoanlaittoon, matkailuun sekä muuhun vapaa-aikaan, kuten kaikkien tuntemat osoitteet kotikokki.net, Telkku.com sekä Etuovi.com. Myös liike-elämään liittyviä lehtiä ja niiden digiversioita Alma Media tarjoaa kaikille kiinnostuneille, esimerkkinä suosittu http://www.kauppalehti.fi/. Lehtitalo keskittyy palveluissaan ja tuotteissaan myös markkinointiratkaisuihin.

Alma Median tavoitteet ja arvot

Alma Median missio on yksilön vapaus ja hyvinvointi, ja sen uutismediat toimivat sananvapauden, demokratian, luotettavan tiedonvälityksen ja omien viiteryhmiensä hyvinvoinnin puolesta. Se myös haluaa olla suunnannäyttäjänä median tulevaisuudelle ja tuottaa niin elämyksiä, tietoa kuin hyötyä lukijoilleen – asiallisella mutta myös viihdyttävällä tavalla. Se tarjoaa ainutlaatuisia sisältöjä ja saa informaatiosta kiinnostavampaa ja elämyksellisempää, niin että siitä on lukijalle myös arjen piristykseksi. Myös erilaisia näkemyksiä ja käytännönläheisiä ratkaisuja tarjotaan massasta poikkeavalla ja asiakkaalle läheisemmän tuntuisilla tavoilla. Koska kaikenlainen media on kovaa vauhtia siirtymässä digitaalisiin palveluihin, on Alma Media menossa mukana ja keskittyykin yhä enemmän mahdollisimman kattavien ja kätevästi toimivien digipalveluidensa kehittämiseen. Konserni on myös tietoinen ympäristöstä ja haluaa toiminnallaan aiheuttaa mahdollisimman vähän haittaa ympäristölle ja ilmastolle.

Alma Median monipuolinen lehtitalo on uudistuva mediayhtiö, joka ei pelkää ottaa uusia suuntia ja haasteita vastaan. Tämän ansiosta Alma Median tuotteet ovat tunnettuja ja suosittuja suomalaisten keskuudessa, niin uutismedioiden kuin liike-elämään keskittyvien tuotteiden saralla.